Månadsarkiv: september 2016

Kofta till små vänner

Dockor och smådjur behöver kläder ibland. Hittade detta mönster på Ravelry, det är bara lämpliga knappar kvar att sy dit. Garnet är Visjö Ull, Karamell.

Publicerat i Stickat | Lämna en kommentar

Augustipyssel

De blev klara men inte förrän efter att touren var avslutad. Detta var årets etapp 1. En syltburk, mönster från Järbo. Garnet är lite olika rester Järbo 8/4 dubbel tråd och M&K Victoria. Bacon, mönster från Järbo. Garnet Drops Paris. … Läs mer

Publicerat i Stickat, Virkat | Lämna en kommentar

Till min hemliga vän!

Jag använder nästan bara sockgarn (fingering) och bomullsgarn(8/4-8/8). Ibland blandgarner med bomull/merino. Garn som funkar till stickor 2½-4. Till kläder gillar jag blått, grönt, rött, lila och svart i glada, varma toner. Bomullsgarn alla nyanser. Bleka, beige och puderfärger har liten åtgång. Trä och … Läs mer

Publicerat i Övrigt | Lämna en kommentar

Några trasor har det blivit i sommar!

Dessa två är stickade i ett Novita Bambugarn. Mönster från Drops. Denna och den gula nedan är stickade i Emma-garn 8/4. Mönstret har jag hittat på Ravelry.

Publicerat i Stickat | Lämna en kommentar

Ett par klara i touren!

Vill minnas att detta var andra sockan i årets tds. De blev klara men inte i tid. Stickade i Drops Delight.

Publicerat i Stickat | Lämna en kommentar

En blir två blir tre -jongleringsbollar

Med på årets semester fick material till andra och tredje bollen följa med. Virkade i ett 8/4-garn och fyllda med blackeyebönor. Mönstret kommer från Järbo garn.

Publicerat i Virkat | Lämna en kommentar