Månadsarkiv: januari 2017

Drygt en vecka med temperaturfilten!

Så här ser den blivande filten ut, efter årets första elva dagar! Bilden tagen nu på kvällen så den gör inte färgerna rättvisa.

Publicerat i Virkat | Lämna en kommentar

Temperaturfilt 2017

Nu ska det virkas en temperaturfilt! En randig sådan med *1 fm, 1lm*. På varvet efter kommer fm i lm. Testade mig fram och då ska detta funka för att få det ca-format som önskat, 150*200. Virkar i Catania Originals … Läs mer

Publicerat i Virkat | Lämna en kommentar

Purjolök och paprika

Det lagas grönsakssoppa i lekköket och då behövdes det mer än morötter! Purjomönster från Järbo och paprikan från Ravelry. Garnet är en blandning av Järbos Nova, bomullsgran från Schachenmayr och en vit okänd rest.

Publicerat i Virkat | Lämna en kommentar

Till hemliga vännen, så här har det blivit!

Ett par sockor av Nordlysgarnet till sonen. Ett helt klassiskt bra sockmönster från Järbo. Jag har också kommit igång med krokningen, mest testlappar men snart blir det nåt mer. Glad för det fina teknikmaterial jag fått!

Publicerat i Stickat | 1 kommentar

Julkort med reflexhjärtan

Till vår fantastiska förskolepersonal!

Publicerat i Virkat | Lämna en kommentar

Några av julklapparna 2016

Alla hemmagjorda julklappar 2016 har inte delats ut än, men några öppnade kommer här. Ett par pulsvärmare från Garnstudios julkalender Holiday Plans av det garn jag tidigare stickat en tubkrage, the noble cowl, julen 2014. En disktrasa i M&K Ekobomull efter … Läs mer

Publicerat i Stickat | Lämna en kommentar