Prinsessbakelse

Idag har dottern varit på kalas där vi gav bort den stora rosa prinsesstårtan jag gjorde i våras. Det fick jag mot att dottern får en egen med grön marsipan. Eftersom den tar lite längre tid kom jag på att jag sett en liten/bakelse i Mia Bengtssons ”Virka amigurumi”. Här är den fix och klar!

Jag har också fått ett sms från Posten om att ett paket är på gång. Från min mixa&matcha-kompis! Spännande, spännande! Mitt paket till henne är också på gång, gjorde stan igår och fick tag i det jag ville. Ska bara ”knyta ihop det”.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Prinsessbakelse

  1. Marie skriver:

    Vilken rar bakelse och vilken alldeles underbar mugg! Blir så nostalgisk när jag ser barbafigurer, de har en så underbar form.

    Hoppas du ska gilla paketet, håller tummarna hårt för det. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *