Kafferepsbyte

Idag fick jag mitt paket i Kafferepsbytet/Ravelry. M&K Ecobomull, mönster på en jättesöt virkad burk och en nätväska/kasse. Fikadelen bestod av kaffe, recept på kärleksmums och kladdmuffins och ätfärdig choklad- resp saltlakritsfudge. Ett par ansiktsmasker och ett specialtvättmedel. Tack till dig Sara för ett jättefint och passande paket!

Fortfarande händer inte så mycket på stick- och virkfronten att visa på bild, ett jobb tar min tanke och energi för tillfället. Lite längre strumpskaft blev det på första tågresan. Men garnlängtan är stark!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kafferepsbyte

  1. Sarah skriver:

    Vilket paket du har fått! Det var verkligen gott och blandat däri.
    Jag skulle tippa på att mina pads är en sju-åtta cm, jag tycker att det var rätt lagom storlek, däremot har jag inte testat att tvätta varmare än 60 som du undrade över. Det får nog bli ett annat O-vetenskapligt test här hemma…
    Trevlig helg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *