Liten blomask

Igår gjorde jag en av mina tågresor. Med mig hade jag materialet till denna lilla ask som jag fick i ”kafferepsbytet”. Det var roligt att få göra något som dessutom blev färdigt! Nåja, trådfästningen är kvar och i var blommas mitt ska det vara tre pärlor. Det kan nog bli åtminstone två små askar till av de tre nystan jag hade med mig. Garnet är M & K Ecobomull, ett riktigt trevligt garn att virka med som inte delar upp sig så lätt.

Idag har jag efter avslutat arbete varit ute på promenad och hittade, en garnaffär! Garnshopen Astrid. En liten och mysig butik med garnsorterna efter färg. Myste en stund innan jag kom ut med 7 nystan. Exakt vad det ska bli vet jag inte men något somrigt så här när hösten är på gång.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Liten blomask

  1. Sarah skriver:

    Åh, Astrids! Den är ju en av mina absoluta favoriter.
    Vilken fin ask du har gjort. Jag såg framför mig att mina smycken skulle kunna bo i en sådan. Tack för tipset.

  2. Johanna skriver:

    Jag funderade också på att stoppa i make-up-pads!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *