Tvåltillverkning

I helgen blev det tvåltillverkning! Ett lavendelkit hade inhandlats i pysselaffären. Så här blev resultatet av första laddningen! Det var enkelt att göra och tog inte så lång tid. Kvar är att slå in dem i fina papper. Det gav helt klart mersmak och direkt kom nya idéer om vad som ska göras nästa gång!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tvåltillverkning

  1. Hannelejo skriver:

    Mina barn har tjatat om tvåltillverkning och jag tycker också att det verkar kul. Hur är den hemgjorda tvålen att använda? Är det tvål som faktiskt kan användas eller blir det bara fina doftande dekorationer i badrummet?

  2. Johanna skriver:

    Tvåltillverkningen är rolig och lätt! Både jag och mannen tycker att tvålen fungerar bra att använda också. Denna gången var det ett kit med redan ”parfymerad” tvålmassa och för mig är den i skarpaste laget men konsistensen är fin! Som sagt, jag har redan idéer för nästa omgång med att göra halva i klar massa och den andra i ”oklar” massa. Kan helt klart rekommendera det, både som pyssel och färdig produkt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *