Julklappar

Dessa virkade julpyntsstjärnor har jag gjort efter mönster i julnumret av ”nya 101 idéer”. Enkla att göra! Jag använde Svarta Fårets Tilda.

Ett virkat fodral att ha pennor/stickor/virknålar i. Stommen är ett knapprör som jag fått från en tygaffär. Virkade först bottnen till rörets diameter och sedan ett varv i yttre maskbågen. Därefter runt till rörets längd. Locket lika dant. Satte lite dubbelhäftande tejp på röret och locket. Lockets klädsel sydde jag också fast och satte dit knappen. Har även här Svarta Fårets Tilda.

En annan julklapp blev detta paket med hemmagjord lavendeltvål och stickad tvättlapp. Garnet är Jasmine och Atelje Huskrokens Tekla. Stickat i falsk resår (60m) med virkade fastmaskor på två kanter.

 Just nu knåpar jag på en liten nyårsgåbortpresent.

Önskar Er alla ett gott slut och ett fint 2013!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *