Hello Kitty-väska

Så fort jag såg en bild på en sådan här väska visste jag att en sådan skulle vår dotter få. Mönstret jag haft som stöd är Anna-Erika Kjellréns. Har gjort lite egna alternativ här och var. Det som var nytt för mig med detta projekt var krabbmaskor som jag inte gjort förut. Inte heller blir det sista gången! Att virka mönster i olika färger är också nytt. Fuskade ihop det  på det sätt  jag kunde komma på. Garnet jag använt är dubbla trådar Jasmine 8/4. Jag virkade också ihop mina handtag till runda. Modellen på väskan och storleken med de garnalternativ jag valde skulle kunna bli en bra projektväska till mindre stick- eller virkprojekt! Det blir nog en till mig också ganska snart, fast randig!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Hello Kitty-väska

  1. Marie skriver:

    Nu har jag börjat min stalker-verksamhet inför bemärkelsedagssnurran 🙂 Jätteläcker väska, den måste ju ha gått hem hos dottern.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *