Uppsamlingsinlägg

Först en bild av det jag valde ur en disktrasesnurra den sk ”Snabba snurran”:

Ett bambugarn som jag inte hunnit prova än även om jag har ett sedan tidigare men mönstret var så somrigt och fint med trollslända på. Det andra garnet Viva är en ny bekantskap och trasmönstret verkar ha en härlig struktur.

Häromdagen kom ännu ett paket som var ett bytespaket ”Det lokala bytet” och därmed norrbottenrelaterat innehåll. Lokalproducerat garn, underlag för att själv skapa sina mönstrade vantar, Koolaid-saftpulver att färga garnet med och godsaker!

Jag har färgat med saftpulvret tidigare och det är spännande, så redan dagen efter var jag igång. Så här blev resultatet på den vita härvan. Inte så som jag tänkt mig  ”black cherry” men väl en fin korallröd färg (komiskt att jag precis köpt en klänning med koralldetaljer och korallfärgade leggings)! Nu är jag jättesugen på att designa vantar. Har sett ett annat par som jag ska sticka först för att komma på en detalj. Stort tack till Zupermorzan som komponerat innehållet!

Och medan garnet torkade i solen på balkongen fäste jag trådar på fler babysockar som nu ska värma nu nyfödda kompisbebisars fötter till hösten!

Aktuella projekt just nu är en Pay it forward 2013-utmaning och färdigställning av några projekt innan det är dags för halvårsinvägningen av garnlagret!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Uppsamlingsinlägg

  1. Marie skriver:

    Hmm, jag tänkte mig den röda färgen liksom lite mörkare just med tanke på namnet. Snopet… Lycka till med vantstickningen!

  2. Marie skriver:

    Och ja, jag är här och leker stalker med tanke på juli månad… ;o)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *