Fredag, hemlis och tjejkväll

Igår kom jag hem samtidigt som posten kom. Såg på långt håll ett stort vitt kuvert i brevbärarens famn och hoppades att det skulle till vår postbox. Fick snart se att det stämde. Lilla E som nu kommit på att paket har innehåll hjälpte mig att öppna det. När jag vände mig om till E efter att ha tagit av mig jackan, hade hon också hunnit öppna chokladkakan och satt med chokladen i ena handen och kakans papper i den andra! Okej, först mellanmål sedan en smakbit, gissa om hon var nöjd. Chokladen var god och glad är jag, har nu fått mitt första Zauberball-nystan (Schoppelwolle) i svart och turkos. Fina blandade pärlor och väldoftande  tomtete fick jag också! Stort tack till min hemliga vän!

Fick ny sockinspiration i torsdags då bokcirkelgänget träffades. Kvällens värdinna stickar också mycket och skapar sina egna plagg. När vi träffades hade hon på sig ett par raggisar där skaften och fotens ovansida var stickade med vriden ribbstickning, snyggt och annorlunda.

Efter mellanmål och chokladprovsmakning bakade vi en lingoncheescake på pepparkaksbotten. Kakan åt vi senare på kvällen när några av mina kollegor kom på besök. Introducerade makrame för dem och började knyta armband med pärlor. Bra start på helgen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *