Bemärkelsedagssnurra

Häromdagen kom ett paket till mig, ett bemärkelsedagspaket. På söndag är det jag som har namnsdag!

När jag har vänt och vridit på paketet har det låtit, klingat till lite, och det visade sig vara ett knapptillverkningskit. Det ska bli spännande att prova på!

Jag fick också ett bambugarn från Novita med mönster till disktrasor, sockgarn och ett jättefint mönster till. Har sneglat på det tidigare och snart är det dags för dem. Bambugarnet har en jättefin struktur, en blandning av matt och glansigt. Båda garnsorterna i sitt märke är nya för mig, trevligt, trevligt.

Gott säger jag om den finska lakritsen, och annorlunda! Halvmjuk lakrits med mjukare lakrits fyllning. Fick mig att tänka på ”Drakeld” som fanns en gång. Toblerone och te med smak av jorgubb/champagne! Stort tack till Zupermorzan!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bemärkelsedagssnurra

  1. Marie skriver:

    Jag är ju lakritsälskare och då är Finland ett eldorado! Pantteri är en klar favorit men just den här sorten var ny för mig. Kul att du gillade den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *