Till valpen, bebisen och grytan

valpochtröjaSå, färdigställningarnas tid är just nu förbi! Jobbet i Jönköping avslutat och på mina resor till och från stickade jag på den här hundtröjan. När dottern fyllde år fick hon och hennes ”Valpen” den. Mönster från Drops. Garnet jag använde hade jag hemma i gömmorna (Kilafors superwash). Mönsterstickningen gick av bara farten så frambenen hamnade något långt bak och tillsammans med Valpens mjuka hals ser den lite lång ut.

Andra projekt jag skrivit om och avslutat är babysockar och -vantar i Fabel.

babykit

Och grytlappen i dubbelvirkning (Biancagarn). Nu är vi redo för ytterligare en sportlovsvecka i hyrstugan!

stuggrytlapp

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *