Smålandsvanten och det lilla bytet

lingonvantar2Ända sedan jag såg dessa På lingonröda tuvor-vantar http://365sakerdukansticka.blogspot.se/2013/05/349-smalandsvanten-2012.html i maj har jag velat sätta händerna i dem. Det kan jag göra nu, de blev klara i lördags. De har också stickats i Småland, haft en veckas höstsemester med blandade aktiviteter medan köket hemma rivits ner. Jag gillar dem skarpt, bra passform och roliga att sticka. Kika gärna på designerns hemsida: www.annakj.se

Medan jag var bortrest kom ett paket i det ”lilla bytet” i gruppen ”svenska byten”  på Ravelry. Jättefina nyanser på Nordlys, pauspinnar och siliconformar till tvåltillverkning eller bak/praliner! Ett mysigt och smålyxigt paket! Varmt tack till BrittMarie!

lillabytet

På gång nu är två olika grytlappar. En i skuggstickning (nytt för mig) och en med en pumpa på, inspirerad av senaste Ölandsutflykten. Ett nytt kök kräver väl nya grytlappar?!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Smålandsvanten och det lilla bytet

  1. Marie skriver:

    Jättefina vantar! Måste spana in designerns sida. Jag har ett par mönsterstickade vantar som ligger och väntar på att få tummar, undrans vilket århundrade det kommer att ske..?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *