8 TILL 24/12

åttakvartilljul

Vad händer just nu?!

Här är åtta av mina projekt. Fyra påbörjade (2 st grytlappar, vantar i restgarn till mannen och en pyntjulklapp) och fyra som snart påbörjas (en mössa från bemärkelsedagssnurran, en grön klapp till hästens* ägare, inknytning av mina hörlurar till telefonen och en praktisk prydnadsjulklapp). Har några påtänkta klappar till som skulle var roligt om de hinns med.

Ska ut och åka tåg (>5 h) till helgen, dags för traditionella julkortstillverkningshelgen. I år med lite mindre papperspyssel och mer garn. Och garnpyssel blir det under resan också, frågan är vilka projekt som får följa  med…

lussebullarpremiär

De här får också följa med! Var så sugen på saffran och fika i helgen att det blev lussebullsbak. Recept från Allt om mat.

* Här är hon, hästen med stort H!Brennaihösthage

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *