Bomullsrace

bomullsUFOn

Den femte november var jag i pysseltagen och plockade fram mina ufo´n. På bilden ser ni dem i bomullsgarn. Sockarna är undanstoppade till efter årsskiftet eftersom de är sommarsockar. Den lilla gråröda remsan en blivande julklapp och stickningen med julstjärnorna pågår men annars har det blivit klart!

Först ut blev babyconverseskorna. Virkade i dubbel tråd Tilda efter gratismönster från Järbo Garn. Här fattades bara skosnörena. Skorna har redan fått ett nytt hem.

FObabyconverse

Blomsterasken var färdigvirkad men trådar skulle fästas. Ekobomull från Mark & Katten. Mönstret har jag fått tidigare i ett byte.

FOblomask

Pippigrytlappar, stickade i olika bomulls- 8/4-garn efter eget ”mönster”/egen komposition. Stickat på rundstickor 104 m, lagt ihop och virkat runt med fastmaskor. 9v. enfärgat, *2+2v. mönster, 7v. enfärgat* 4 ggr, 2+2v mönster och avslutningsvis 9v. enfärgat.

FOpippilappar

Hittade också en färdig disktrasa i Paris-garn med garn kvar för en lapp till i omvända färger. Udda varv räta maskor, jämna varv *1rm, 1 am*.

tvålilatrasor

Och kvar som jag jobbar på nu är de julinspirerade grytlapparna efter Garnstudios mönster. Garnet är Emma 8/4.

julgrytlappar

Efter detta färdigställningsrace, ska jag fortsätta med en del klappar. Några av dem finns på andra ufo-bilder som kommer så småningom. Jul- /vintergardiner har jag också sytt, kommer på bild när de kommit på plats i fönstret om någon vecka.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *