Veckans stick- och virkpyssel

Igår bestämde jag att de skulle bli klara och för en stund sedan så var sista tråden fäst. Nåja, det är tänk att det ska bli en liten figur på varje handrygg så småningom. Drops Karisma och Sandnes Smart, smidiga att jobba med.

Har denna veckan försökt bli klar med julklappsstickningarna och det har gått ganska bra, har en virkad kant kvar. Ska ut och åka tåg imorgon (X2000)och då blir det förhoppningsvis färdigt. Virkningen är inte knepigare än att det fungerar (utan att bli åksjuk).  Hemma har en liten amigurumi-nisse tomtat runt i tankarna.

Igår var jag på stan och köpte förvaringslådor till garnsnuttar och restnystan. Nu blir det lättare att hitta än att leta möjliga fynd i olika småpåsar och kassar. Passade också på att köpa några nya nystan på Yll & tyll, både till mig själv och till någon annan, hemlis, hemlis!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *