Sytt och stickat i klapparna

angelfeet1

Först ut ett par Angel Feet till största delen Drops-mönster 0-989 men med lite eget mönster på fotdelen eftersom jag inte hade tillräckligt mycket av någon färg till en enfärgad fot. Stickade av tre sorters olika restgarn, Garnstudios Karisma (rött och mörkgrått), Schachenmayr Juvel (ljusgrå) och Kilafors Superwash (offwhite).

angelfeet2

Mönstret och tyget till dessa pocketomslag har legat och mognat ett tag men nu var det dags. Mönstret köpte jag  från Mias Quiltbod på Symässan för några år sedan. Tyvärr får jag ingen träff på hemsidan. Även här har jag gjort lite annorlunda, vliselinet var slut så det blev ett tunt lager med vadderad vlisofix på yttertyget vilket också fungerade bra.

bokomslag1färdigt

bokomslag1insida

 

Pocketomslag nr 2

bokomslag2färdigt

bokomslag2insida

Några klappar till barn har det också blivit. Tröjan är stickat i Visjö Östergötlands Ullspinneri, svart och karamell. Mönstret från Yll & tyll.

Pulsvärmarna i Svarta Fårets Tilda Glitter, mönster från Yll & tyll. Rocaillepärlor i blandade färger 4,1 mm i diameter.

Fjärilsfodralet kan vara en necessär eller penfodral. Blandade olika 8/4-bomullsgarn och fodrad med quilttyg. dragkedja i ovankant. Eget mönster.

fadderklappar

Julgrytlapparna blev också klara till helgen. Dropsmönster 0-725

julgrytlappar1

julgrytlappar2

 

En klapp som varit klar sedan tidigare i höst är denna The Noble Cowl i ett garn där jag inte hittar etiketten längre men som jag fick i semesterbytet på Ravelry i gruppen Svenska byten från Zupermorzan.

image

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *