Tillbakablick sommaren och TdS

dino2I somras virkade jag en liten dinosaur efter ett mönster från Drops.

dino1

dino3

Det blev också en liten virkad trasa i M& K Viva. Mönstret hittade jag på Ravelry.

virkadrosatrasa

Jag stickade också på en massa olika sockor eftersom jag var med i Tour de Sock. Inte en endaste etapp hann jag med men fyra av sex påbörjade! Mitt lag var med för den goda sakens skull (anmälningsavgiften gick till Läkare utan gränser) och för att få lite nya trevliga mönster att använda våra sockgarner till.

image

Det var roligt att vara med för det var en del utmaningar och jag fick prova på en hel del nya tekniker och detaljer som jag kan ta med mig till kommande sockar. Ett par har jag gjort färdigt efter tävlingens slut och det är det här paret. Fick dock korta av mönstret ngt, annars hade garnet jag hade inte räckt.

nordic tds1

nordic tds2

Det här inlägget postades i Stickat, Virkat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *