Till min hemliga vän!

ronn

Jag använder nästan bara sockgarn (fingering) och bomullsgarn(8/4-8/8). Ibland blandgarner med bomull/merino. Garn som funkar till stickor 2½-4.

Till kläder gillar jag blått, grönt, rött, lila och svart i glada, varma toner. Bomullsgarn alla nyanser. Bleka, beige och puderfärger har liten åtgång.

Trä och carbons är stickor jag föredrar. Plats gör mig svettig och metall är väldigt stumt. Stickar mest med strumpstickor och rundstickor. Virkar med Clovers ergonomiska nålar. Är lite nyfiken på cubics strumpstickor.

Stickat och virkat länge, mittemellan åt avancerad. Men mest mindre projekt. Stickar en hel del sockar och annat småvarmt. Till köket, trasor och grytlappar. Virkar en del amigurumis och andra leksaker ffa till lekköket. Drömprojekt är tröjor till mig själv eller nåt gosedjur i afrikanska blommor.

Stickar, virkar, syr, tecknar, målar och bakar.

Jag dricker svart te och kaffe med mjölk. Överkänslig för färgämnen i mat och parfym/starka dofter. Nougat, choklad och lakrits är godisfavoriterna. Jag prenumererar inte på någon sticktidning. Läser mest barnböcker för barnen just nu, men annars läser jag det mesta utom fantasy och SF.

Jag skulle vilja prova på krokning och flerfärg med lyfta maskor.

Fyller år den 12:e oktober.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *