Snöoväder & decemberhemlis

Idag har jag varit i Stockholm på dagsutflykt. Varit utomhus hela dagen i detta snö- och blåsväder. Det var skönt att komma hem!

I postboxen låg ett paket, jag kände igen handstilen, från min hemliga kompis! Även denna gång var jag inte ensam om att snabbt vilja öppna paketet. E hjälpte till och hittade en stickad fågel som fingerdocka och jag klämde på nystanen, 4st Lima från Drops, en ny kvalitet. Spännande!

I paketet fanns också ett kit för tenntrådsarmband! Bara häromdagen när J och jag bläddrade katalogen från Slöjddetaljer pratade vi om att göra sådana och här kommer material och beskrivning! Jag tycker det ska bli mycket roligt att få prova på! Tack så jättemycket Anna Maria! Så mycket fint jag fått, det har varit  roliga månader!

Här kommer också en bild på de blivande pjäxsockarna.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Snöoväder & decemberhemlis

  1. anna maria hult skriver:

    Så roligt att du gillade tenntrådsarmbandskittet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *