Julhelgspyssel

Veckan före jul stickade jag dessa pulsvärmare i Drops Lima. Mönstret kom från en veckotidnings stickbilaga och för ett tunnare garn men det gick bra ändå med lite färre maskor. Gillade dekorationen så mycket att jag använde den till ett mobilfodral.

Träffade också min kompis som  fick sjalen i Malabrigo sock-garnet.  Av henne fick jag stickboken på bilden!

Efter julafton har jag ytterligare 24 nystan i min ägo. 20 av dem är små Candy-nystan från Svarta Fåret till amigurumis och virkade godsaker och de övriga fyra är ”Saffran” i rött och vitt som jag påbörjat grytlappar av (de från Drops julkalender).

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Julhelgspyssel

  1. Surtanten skriver:

    Önskar dig ett Gott Nytt År.
    Och du skall veta, att jag blir fortfarande glad varje gång jag tittar på min fina härvträ 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *