1½ kg garn och färdiga sockar

Nu är första paret sockar som är stickade med magisk loop klara. Jätteskönt att hela paret är klart samtidigt! Nåja, nästan iallafall. Eftersom garnet på ena nystat inte räckte fick jag på de sista varven sticka på vanliga strumpstickor. Hade ca 2 meter kvar när sockorna var klara, optimering av restgarner! ursprungsprojektet för detta garn var ett par sockar till en kompis.

 

 

 

Jag kommer helt klart att jobba vidare med denna teknik men måste se över rundstickslagret!

 

Sommarens semesterrunda resulterade i mera garn som nära och kära sorterat ut, närmare bestämt 1½ kg av blandade kvaliteér. Har också en påse som förskolan ska få. Har också påbörjat ett par sockar av det vita garnet på härva!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 1½ kg garn och färdiga sockar

  1. Sarah skriver:

    Nu måste jag också snart försöka mig på Magic Loop. Det verkar som om ALLA använder sig av det utan jag. Dessutom verkar man fastna för tekniken….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *