Nya projekt

Oups, helt plötsligt har jag påbörjat tre nya projekt. En babykofta i Fabel, en sommarsjal i garnet från sommarbytet och ett par raggisar i Rättviksgarnet. Raggisarna blir kanske en julklapp, sommarsjalen skulle jag behövt under semestern  när jag är ute och går och alla tröjor och linnen gör att nacken lätt blir röd.

Babyconverse-skorna är klara förutom snörena som jag hoppas fixa under morgondagen.

Har också fått fram symaskinen så jag hoppas avsluta andra påbörjade och påtänkta syprojekt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Nya projekt

  1. Sarah skriver:

    Ja, äntligen har jag kommit till en del av Sverige där jag har hittat en viktig del av paketinnehållet. Ha tålamod med mig kära bytesvännina!

    Det var värst vad du är flitig! Jag gillar de små conversen, jag skulle vilja virka sådana till en väninnas bebis. Men jag är lite rädd att de är lite för tålamodsprövande för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *