Mixa & matcha-paket!

Idag har jag fått paket från min Mixa & matcha-kompis, Sarah. Fick tre olika sorters garn, alla nya och spännande för mig! Ett underbart lila garn(Linea från Ullcentrum),  Bambino Ull är det i klara glada färger och Colinettes Skye. Fick ett mönster på en omlottkofta för barn samt ett nummer av Kreativ stickning med tema baby/barn 0-4 år vilket är perfekt för tillfället! Jag har kikat lite och de virkade byggklossarna lockar! Temat för paketet som är sommardoft och Öland innehöll också ett doftljus och teet Ölandsmorgon. Ett riktigt härligt paket, tack så mycket!

Komiskt var det också att vi båda skickat varandra garn från Ullcentrum!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *