Present och sockverkstad

Fick en stickbok i present i helgen. Riktigt trevlig, ska bli spännande att prova på snygga detaljer! Stort tack till fam. Huhta!

I veckan som gick hittade påbörjade sockar i en påse som jag glömt. De lila på bilden påbörjade jag i vintras inför den work shop jag deltog i. Nu är de snart klara och passar dottern. De vita vuxensockarna har fått vila lite, likaså de mörkmelerade. Kanske börjar jag om med dem och testar något från boken.

Passade på att julklappsfundera på annat garn jag har i samlingen och ja, i den mån det hinns med så finns det bra möjligheter!

Jag har också insett att lite tjockare garn just nu inte är så dumt. Alla sockorna på bilden är för stickor 3-3½. Även om jag också gillar tunnare, men sticktillfällena blir inte lika många och långa.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *