Julens grytlapp

Lite julpyssel har det blivit! Lillkillen tyckte det var jättespännande med det röd-vita garnet när jag höll på att avsluta grytlappen. Mönstret är Garnstudios.  Gillar grytlappen men garnet (Muskat)var klurigt på metallstickan. När jag ska göra den andra ska göras blir det nog på strumpstickor istället, men det blir nog till nästa jul!

Ja, nu är det dags att avsluta två par sockar. De melerade har jag påbörjat på nytt med annan typ av skaft och får nu häl som stickas sist. Har provat det en gång förut och då var jag inte så nöjd men ger det en ny chans.

De vita kommer jag att repa upp en bit, till ca halva skaftet då de är väldigt vida och stora. Ska också göra mindre detaljer för de försvinner  i varandra som det är nu.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *