2012 inleds med 9,4kg garn

Då var det gjort, inventeringen av garnpåsar, -lådor och -väskor. Det blev 9,4kg…

Ett av målen för året är att minska lagret. Tänkte (precis som under 2011) inte köpa mer utan använda det jag har så långt det är möjligt och såklart att göra färdigt påbörjade stickningar. (Ja, en och annan komplettering kan kanske bli nödvändig.)

Därför har jag påbörjat en barntröja till sonen (garnet köpt till dottern som nu växt ur garnet) och ett par sockar som ska ges bort i present inom de närmsta veckorna.

 

Den roligare delen av årets mål/utmaning är att prova nya tekniker och detaljer på de sockar jag stickar. Samt att lära mig sticka sockar från ”tå till topp” .

 

Målet från 2011, att lära mig magic loop, fixade jag  i  somras med iaf ett par sockar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 2012 inleds med 9,4kg garn

  1. Sarah skriver:

    Åh, det var modigt att inventera garnet. Jag stoppar huvudet i sanden och tänker att det finns alltid nån som har mer garn än jag….. Men jag har som mål i år att inte köpa nåt nytt. Det borde inte bli något problem, inte på de närmsta tre åren!
    Magic loop är nåt som står på min läramiglista.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *