Paket idag!

Vilket trevlig start på helgen! När vi skulle iväg till fredagens bad stod paketet där på brevlådorna! Mannen fick köra så jag fick öppna paketen för det var tre små paket i det stora. Regia-garn, servetter, underbar lakrits och gott te. I den lilla jutesäcken finns det badkulor. Dottern sa ”till mig” om garnet och hon har länge undrat när någon stickning är till henne. Nu känns det väldigt aktuellt för hennes fötter har växt ur de tidigare raggsockorna och färgerna på garnet är de som vi båda gillar. Ett stort första tack till min hemliga vän i Hemlis-8-bytet!

Nu fortsätter kvällen med tenjutning och lakritsfrossa! Ska fortsätta på mina pjäxsockar (dubbelskaftade sockar), en socka är klar och fjärde skaftet är påbörjat.

Har även påbörjat en krage…var på biblioteket förra helgen och då lånade jag ”Sticka halsdukar kragar snibbar!” av Ann-Mari Nilsson. Var då också in i garnaffären och köpte garn, inte till mig själv utan till Vinterbytet och den person jag är hemlig för.

Garnlagret: 9,37 kg

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Paket idag!

 1. Sarah skriver:

  Visst är det roligt när man får paket! Jag hoppade över hemlisbytet men anmälde mig till vinterbytet istället.
  Jag köpte Sticka halsdukar kragar snibbar i höstas och har ännu inte stickat nåt ur den, men snart, snart.
  Tack snälla för erbjudandet om påhälsning hos dig och ”studiebesök” i garnaffär´n. Denna gången hinner jag nog inte, men jag är nog inte sämre än jag kanske har det innestående…. :).
  Trevlig helg
  Sarah
  Jo, just det. Pjäxsockar? Mycket spänd på att se vad det är.

 2. Johanna skriver:

  Påhälsningen finns innestående! Skulle vara kul att ses vid tillfälle!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *