Paket idag igen!

Som sagt en gång är ingen gång, två gånger en vana… MYCKET trevlig vana skulle jag vilja kalla det, paket både i fredags och idag måndag. Idag har jag fått Vinterbytespaketet  från Iréne! Delight*3 och Fabel i fina varma och glada färger!Passar utmärkt och det blir nog en sjal när födelsedagspresenter och pjäxsockar är klara. Teet, Mums-Bums, njuter jag av i koppen i skrivande stund. Varmt tack!

Pjäxsocka nr 2 är nu på transportsträckan mellan häl och tå, så förhoppningsvis kommer en bild inom de närmaste dagarna! Får besök några dagar så jag hoppas få möjlighet att påbörja (och färdigställa?!) en ”Walldorf-docka”. Mönster och beskrivning är framplockat.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *