Mycket hinner hända!

Då ska jag försöka komma igång med bloggandet här istället. Jag har hunnit pyssla en del sedan januari, det har blivit grytlappar i dubbelvirkning. En present till en kompis i Blekinge, passande färger eller hur?!

Barndop har vi också fått vara med om. Till EH blev det ett lapptäcke. Mönstret hittade jag på Syfestivalen då den var i Sollentuna för några år sedan, fast då med hjärtan istället för stjärnor.

Mitt projekt med att använda material jag samlat på mig genom åren fortsätter. Ett par benvärmare blev det av resterna av mina Skaitevantar!

Hade inte kamerabatteriet tagit slut hade det blivit fler bilder för nu är mohairsjalen klar, en laddning nästan klara vantar och sockor och ett smakprov på vad jag fick gjort på workshoppen i tvåändsstickning!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mycket hinner hända!

  1. Anneli Persson skriver:

    Hej snäckan. Vad roligt att få tillgång till din hemsida. Du är så duktig och flitig. Hoppas det kan smitta av sig lite på mig. Jag kikar gärna efter tips men tyvärr är jag inte alls så kreativ som dig. Kramar Anneli.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *