Inte bara sötsaker…

I somras fick jag mönster på stickade grönsaker i sommarbytet. Här kommer ett smakprov på två av dem! De ska gå iväg med posten idag till en blivande tvååring.

Är lite sugen på att vara med i årets sockklubb, frågan är om jag hinner med. Sockgarn har jag gott om. MEN…det kan alltid bli presenter och klappar. Gillar murgrönesockarna som är aprilmånads mönster.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Inte bara sötsaker…

  1. marremorr skriver:

    Åh, vilka härliga grönsaker du gjort! Var de svåra att göra? Kul att ha gett dig inspiration till ett mössprojekt! Lycka till med det!=0)

  2. Johanna skriver:

    Nej, grönsakerna var inte svåra, möjligtvis lite pilliga stundtals eftersom jag hade ganska tunt garn. Jag har ett häfte som heter ”Stickade grönsaker” av Hanna Cederholm. Där finns många(10) trevliga nyttigheter. Har bara virkat kakor och sånt tidigare. Det virkade blir tätare men stickade tycker jag är lättare att hålla koll på var jag är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *